fredag 1 maj 2009

Det luktar bränt 2.

Det blev ingen majbrasa för mig igår på Valborgsmässoafton. Men det blev en fantastisk vårmiddag enligt nedan. Chrillo kan laga mat, han:


Och det blev Orphei Drängar på cd. O hur härligt majsol ler.

Och på hemvägen låg röklukten tung över stan. Och de pruttfulla fjortisarna låg och kräktes i rännstenen. Så allt var precis som det ska.

Nu bildar jag ett eget litet demonstrationståg och marcherar iväg. Mot havet. Via Ikea.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Så ska Valborg firas, om den ska firas. Min son (16)år kom hem..långt ifrån skärpt, utan skor!! Tänk dig det..du är på fest, blir illamående, går ner på gatan..gör det du ska..känner att du måste hem på bumsen..tar en taxi i strumplästen!?! Det har aldrig hänt mig och då har jag firat både det ena och det andra genom åren! Men, han bäddades ner och pussades om av lilla mamma. Och skälldes ut av samma mamma då han vaknade. Gott så!
Solning på gården nu.I medhavd solstol.
Ikea idag. Jag undrar just..eller så är det en bra dag för besök...roligt att man alltid försöker förutspå hur "den bredare massan" tänker kring sina Ikea-besök..för att få fram risk-chans..är det kaos eller lugnt..hm...
Sussi

Ank sa...

Kan vara en idiotidé att dra till Ikea idag. Det återstår att se. Jag vågar ta risken. Det var ena jävla extraerbjudande på ugnsfasta formar och skärbrädor. Behövs på landet.
Ha det gott i solstolen och hoppas sonen är lite bakis idag. Alltid lär han sig nåt av det.

Anonym sa...

....det värsta är att unga människor verkar inte bli bakis. Och det var man nog inte själv heller, iallafall inte på långa vägar som det kan bli numer...men en kraftig repremand och ingen utgång ikväll står på menyn.
Håper IKEA visade sig från sin bästa övergivna sida för då är det förtrollande att strosa runt och känna på mattor man inte ska ha och köpa stearinljus.
Visst var det väl när du såg Madde som du förstod att det var jag, för innan dess kan du ju inte haft en aning?! Inget annat att gå på än Sussi och ett litet "O" bara..ja, det här var verkligen roligt.

Hej,
Sussi