söndag 10 maj 2009

Goe konstapeln...

Jag hade egentligen tänkt skriva nåt om svininfluensan, men så sprang jag på den här fantastiska polisen som sitter i sin bil och sjunger en smäktande Chicago-ballad. Åh, en sån här kille vill jag ha!



Freeze, there´s a new kind of sheriff in town.

9 kommentarer:

Annelie sa...

Haha, de första 18 sekunderna när han sitter blixtstilla, svårmodet i de vinklade ögonbrynen: det här gjorde min förmiddag :-D

Ank sa...

Ja, visst är han fin där i början! Jag noterade det också, han sitter absolut blixstilla och inväntar. Man undrar ju vem han sjunger till..

Anonym sa...

...roligt också att han tar en liten stämma och alternativa toner här och där! Så proffsigt!
Insparaiii-tion!! Han har då en tonträff i varje tand!
Sussi

Anonym sa...

Nja, jag vet inte? Jag hade lite svårt för munnen där...det var någonting med liksom truuutandet med läpparna. Jag vet inte.
Men annars fint, jorå! jag gick mest igång på uniformen jag.
Frk Fälkizzzzzzz

Chrillo sa...

MEN.... jag blev ju nästan kär...
Tror kanske att han sjunger till mig

Anonym sa...

-jahaja, så varé dags igen fr falk.
truuutande...

Ank sa...

Ju mer jag tittar på sheriffen, desto mer såld blir jag. Så fin, där han jobbar på med andrastämmor och egna små utstickare. Slutna ögon, som signalerar "det här är verkligen bra". Och så avsluta alltihopa med ett litet ödjmukt blygt "Ok, so I tried..."
En gullegris, det är vad han är.

Annelie sa...

Okej, men så klickade jag in på hans sida på youtube eftersom han lagt upp klippet själv. Har du sett kavalkaden med sång-i-bilen-videos? Det var liksom inte bara denna direkt.

Ank sa...

Nej, men fyyyyy vad trist! Jag såg faktiskt inte det och vill inte veta. Nu tycker jag inte alls att han är lika mysig längre, bara en fåntratt.