lördag 23 maj 2009

Sent.

Alltså, vad ska man säga om en person som fortfarande inte har fått ner julsakerna i källaren? Jag hittade just en påse med adventsstake och en stor rackarns porslinstomte i hallen.

Å andra sidan är det kallt som på julafton, så på nåt sätt går det ihop i alla fall. God jul!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Man kan säga att man är inte ensam...här hänger kransen kvar på ytterdörren men jag ser den med andra ögon under sommarhalvåret. Som en trevlig prydnad utan ngn somhelst annan betydelse..
Orkar inte hålla på att packa ner och upp och gå på vinden i mörker och kyla och riskera att bli nerslagen av ngn blandmissbrukare som kinesar där kanske..
Själv ska jag på Schyffert ikväll..va?
Sussi

Anonym sa...

Flickor.
Jag är chockad.
Porslinstomte och adventstake i en PÅSE. Krans kvar på dörren!
Jag får tvärtomcravings.
Kram från Loppistoots som knappt kan bärga mig dan efter annandagen att stuva undan all rödgrön röra.

Ank sa...

Nej, men var inte det ironiskt, så säg!! Jag och Sundbergskan var ju på Schyffert på Rival igår och det var f ö r j ä v l a bra!!!! Jag fullkomligt älskade det och det kommer du också att göra. Själv sitter hemma och tittar på direktsändningen i tv. Ser du en kamera kan du alltid vinka.

Ank sa...

Nu lade vi ut våra kommentarer samtidigt, Tots. Du är så välkommen hem och rensa i min mångkolorerade jul- och påskröra, men först måste jag städa i en månad, annars törs jag inte släppa in dig.
Och tack för idag. Så fint arrangerad loppis, men en OTROLIG osis med vädret. Men vi gör om det snart. PUZZZ

Anonym sa...

Ja!!! Schyffert var fantastiskt! Jag hade sett det förut men ville att min son skulle se det...blev ursinnig när våra, av Blixten själv, ordnade platser var upptagna av kameror och kameragubbar....blev satta på parkett istället...hm...jag satt tydligen och flabbade i bild, med läppen fastnad på tanden,skrev Henke von Zweighbergk!! Han fick stående ovationer och hade svårt att hålla tårarna tillbaka vilket var närmast rörande!! Ja, ledsen för detta med kransen..den ska tas ner...kanske..så jävla slappt av mig...men den pryder!!

Helena sa...

Skönt att höra att det finns folk som har det värre än man själv. Plockade just bort några icke-politiskt-korrekta påskfjädrar ur ett ris. Nu ska de ligga i en liten icke-politiskt-korrekt hög under riset i ett par veckor. Och kanske kastas riset, med lite tur till midsommar. Och kanske hamnar sedan fjädrarna i sin lilla påskpåse innan det är dags att packa upp dem igen. Men riktigt säkert är det inte.

Ank sa...

Ris är besvärligt! Det är ju så långt! Samma med forsythia, som jag tycker om att ta in på våren. Det är ett helvete när den har blommat över, för då står man plötsligt med 1 meter döda pinnar som man inte vet vad man ska göra av. Och så fort man rör det, så rasar det vissna blad och döda blommor.

Nej, lika bra att låta det stå kvar. Det kommer nya påskar och nya vårar...