lördag 23 maj 2009

Det glada nittiotalet.

Schyffert var minst lika bra på tv ikväll som han var på Rival igår. Vilken fantastisk föreställning! Tack och lov att jag ryckte upp mig i elfte timmen och kom iväg och såg den. Oförglömligt bra.

Bara för det måste jag digga lite Popsicle.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Ja fy fan vad bra! Och ett så fantastiskt rakt hår trummisen har va!? Rakaste barr man har sett nästan! Right up there med Charlotte Pirellis långa raka svall!
En förnämligt rolig föreställning som han kan vara riktigt stolt över! Inte så kul att Lena Philipsson satt bakom och blev hård-driven med..jag vågade inte titta på henne då..

Sussi

Ank sa...

Popsicle, världens bästa band!

Ja, jag såg i tv att Ph skymtade förbi i publiken. Men det hade nog inte bildproducenten uppmärksammat, hon var i alla fall inte i bild när Henrik drev med henne.

Å andra sidan är hon van. Killing-gänget gjorde en jävulskt rolig parodi på henne på Berns för tusen år sen.

Ank sa...

Ja, jag tyckte nog att jag såg dig skymta förbi också, men jag var inte säker. Det där med tanden och läppen ska du glömma. Hence v Z snackar så mycket goja.

Man ska f ö undvika att gå på televiserade föreställningar. Det är alltid massa kameror och skit i vägen och publiken får alltid foga sig.

Vilken jäkla tur det inte var TV4 förresten, för då hade det varit minst fyra reklambrejk mitt i alltihopa. Och då hade ni i publiken fått lyssna på pausmusik men inte lämna salongen för att undvika spring. Gräsligt.

Anonym sa...

Ja, han sa inte så, bara jag som larvar mig och utgår ifrån att man ser hel-dum ut där man sitter där och flabbar!! Ärligt talat så hade jag ingen aning om att TV skulle vara där när jag fick biljetterna...då hade jag nog tvekat..men som sagt, tur att det inte blev en massa pausmusik och omtagningar och joks..det var nog så irriterande att få byta kalasbra platser till förmån för kameror..jag var snäsig och sur över tilltaget..säkert t.o.m lite otrevlig mot tjejstackarn som skulle reda ut det hela...vilket jag ju ångrade sekunden efter jag satt mig till rätta. Nåväl, slutet gott allting gott!

fd teamtaklökmedlem sa...

what a show!
(framför min gamla DJUP-tv)

helt naturlig pose till
"kedja-under-fläkten"