lördag 3 maj 2008

Bää bäääää!

Jag fick just veta att det föddes ett litet lamm ute på Mörkö igår, som har fått namn efter mig! Moi!!!! Hon heter som jag. Jag känner mig jublande glad och smickrad över det. Tänk ett litet mjukt och rart dilamm som skuttar omkring därute och snurrar på sin lilla, lilla propeller till lammasvans. Hon är döpt efter mig. Hon och jag är för evigt sammanlänkade. Jag kommer aldrig mer att äta dilamm. I alla fall inte ett som heter som jag.

5 kommentarer:

Herrn sa...

Jojo, så tårdrypande kan man skalda direkt efter en fettrik söndagsbrunch på någon av Stockholms innekrogar. Det blir nog annat ljud i skällan när det börjar suga i tarmarna efter några timmar, då skulle säkert ett nyslaktat vädoftande späckat litet lamm smaka mumma - namne eller ej.

Ank sa...

Lammkött, jo jag tackar ja, det skulle allt smaka föggel....

Liselott sa...

Jag köpte lammstek en gång på Lidl och den var skämd. Till den tiden återvänder jag inte så gärna i minnet.

Ank sa...

Fast det lilla lammflickan som heter som jag är inte skämd. Och hon ska aldrig hamna på Lidl.

Liselott sa...

Nej, det hoppas jag verkligen. Svenska djur ska slaktas och styckas på svenska slakthus enligt min åsikt. På Lidl säljer man mest döda djur från Tysklands å det är nog ingen risk att du stöter på "ditt" lamm i frysdisken just där. Själv föredrar jag vegetarisk kost som fläskkorv.