söndag 29 mars 2009

Halvmesyren som blev hel.

Jag släckte lamporna under Earth Hour. Men jag pallade inte att stänga av tvn. Det var ju Robinson.

Så jag satt där framför tvn och kände mig som en mini-Robinson, i fladdrande stearinljus. Men efter ett tag infann sig en känsla av att det var fusk att ha burken på, så jag stängde av den också. Och sedan satt jag lugnt och stilla i min fåtölj och tittade in i stearinljusen och drack ett glas vin. Och det var riktigt mysigt och rofyllt.

Sedan gick jag ut i badrummet och skurade i skenet av ett doftljus.

Och när klockan var 21.30 så tände jag lamporna igen. Och upptäckte till min glädje att badrummet var skinande rent. Och Robinson var slut. Lika bra det.

Jag är naken under Earth Hour.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Men VAFAN... hur skall det nu gå med våra tittarsiffror? Puss Ylva

Anonym sa...

Självklart är man naken under större delen av manifestationen! Det tycker jag alla bör vara...
Även jag släckte ner men ville inte bli snuvad på Robinson som jag har bestämt mig för att försöka få grepp om trots att många medverkande verkar ur-läskiga. Det absolut första som hände då jag gick och släckte ner hall och kök var att jag snubblade på en data-väska och klonkade pannan i dörr-posten..sitter nu nöjd över att jag "nästan" skötte uppdraget men med en bula i pannan. Tack.
Sussi

Ank sa...

Ylva, du behöver inte vara orolig. Nästa vecka sitter jag där som klistrad igen framför tvn med lampan på och hatar snubben från Jönköping. Man vill slå honom, ge honom, förnedra honom. Lilla jävla småstadsbrat!

Och, Sussi, snacka om att du är sönderurbaniserad; släck lampan och du gör dig illa.