fredag 28 januari 2011

Smack!

Hittade en ny rolig grej på Facebook. Superlatives heter den. En flik under vilken folk berättar hur fantastisk de tycker man är.

Vad trevligt, tänkte jag och klickade. "You have no superlatives" stod det.

Tack för det, Televerket.

2 kommentarer:

Jockeyboy sa...

Dom kommer, Annika.Dom kommer! För övrigt blev jag nyfiken på om det var bilden som gav dig uppslag till inlägget - eller om det var FB-grejen som fick dig att leta reda på den? Hönan eller ägget?

Ank sa...

Jag hoppas jag slipper superlativer. Det skulle kännas kletigt. Vilken dum idé va? Vill man vara snäll kan man väl skriva en vanlig kommentar. Hajar ingenting!

Jag skriver ALLTID först och sen börjar jag leta illustration. Det är halva nöjet, faktiskt.

Lite kul att du ställer frågan just runt just det här lilla bagatellartade inlägget, för här la jag ner jättemycket tid på att leta bild. Hade en idé om en boxhandske som far ut ur ett gökur, men hittade bara en som var markerad med namnet på en bildbyrå tvärs över. Sedan började jag leta efter en stillis på Kalle Anka på julafton, där han är på fägelskådning i djungeln och en kamera sprutar vatten i ansiktet på honom. Det hittade jag inte heller. Men jag hittade den här och den är rolig och fin. Mycket finare och roligare än det rätt meningslösa inlägget.