måndag 15 februari 2010

Ledmotiv 2.

Och den här är till dig, Kajsa. Ledmotivet till Working Girl.

8 kommentarer:

Chrillo sa...

Hon har ju inga problem att vända ett Marie-kex i käften...

Anonym sa...

Melanie Griffith har en rejäl Hemanent i alla fall. Den saken är klar. Jaaa! Jag älskade denna film och övervägde att klippa mig som hon (efter Hemanenten)..men modet svek mig som alltid när det kommer till klippningar..

Sussi

Anonym sa...

Carly Simon skulle nog också må bra av en "inpackning" av det mer vårdande slaget..eller bara lite Balsam..men vilken låååt!!

Sussi

Kajsa sa...

åååhhh, det är det finaste jag har fått på mycket, mycket länge. fick ingen alla-hjärtans-present i år, men fuck that, det här är bättre :D, måste se om filmen pronto. tack snälla du, eller tack gulliga människa som lilla åsen skulle ha sagt.

Ank sa...

Chrillo, Carly skulle ledigt kunna vända ett helt paket Mariekex i truten. Men gud vad bra hon är. Hennes frisyr tycker jag är helt ok, lite vindrufs från Hudsonfloden har ingen dött av.

Och vad jag älskar ordet Hemanent. Världsrekordet i hög frisyr slås ändå av Joan Cusack. Hon är f ö ett komiskt geni, som man ser alldeles för lite av.

Anonym sa...

Mkt bra! Så härligt spefull hela tiden..ger ironin ett helt nytt ansikte! Synd att hon satt in nya Arktiskt vita, stora tänder sen dess..alltså i storleken för stora!!
Vad drabbar dem? Varför tror Amerikaner att gigantiska, illvita, fläckfria tänder är grejjen!? Men, med eller utan så är hon skitkul!!

Sussi

Kajsa sa...

Ska lyssna igen, och igen och igen. Just precis idag, nu, tisdag morgon 07:56 i nådens år 2010 behöver jag tro att allt hade varit perfekt om jag istället för i ett hörn i Båstad, suttit på Staten Island-färjan över till Manhattan, grabbat en coffee och en bagel på väg till ett kreativt, skrivjobb i nåt schysst kvarter, varit snygg och carefree och bara spridit ljus och glädje till min omgivning. A-men, Hallelujah...

helena sa...

Men! Det här är ju mitt ledmotiv också. Dessutom framfört av min kompanjon Mikaela Friberger, ser jag nu. Trodde ett tag att det var Carley Simon...