tisdag 16 februari 2010

Hur trovärdig är jag då?

Det är bara två dagar sedan jag skrev ett inlägg om hur trevligt det är när folk klär upp sig för att gå på teater och konsert. Och idag blir jag hastigt och lustigt erbjuden biljett till Höstsonaten på Dramaten och går dit i skitiga jeans och luvtröja.

Men så är jag en jävla stockholmare också.

Marie Göranzon regerar.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, snacka om att hon bjuder upp till dans! Så fruktansvärt bra är hon, men jag gillar henne bäst då hon får vara rolig på det sublima viset..som hon var i "Gäckanden"..jag kan skratta ihjäl mig åt den tonen..kvinnor som är sådär beskäftiga är väldigt roligt, och som svär som en hel karl. Redigt fruntimmer det där!
Och Denimbyx på teatern får gå om man inte är riktigt beredd, nést pas?

Sussi

Kajsa sa...

kulturen ska man kunna möta iklädd vad som helst. gjorde mitt första besök på dramatens lilla scen i december och var väldigt nervös för vad jag skulle ha på mig, lyckades väl hyfsat (dvs jag kände mig rätt bekväm) och väl där möttes vi av både högt och lågt. pälsbrämade klänningar, halväkta juveler, gummistövlar och reklam-prasseljackor, allt fick plats i den överfulla foajén.
och ja, beskäftiga kvinnor (!) är väldigt roliga, själv ser jag mycket framemot ann petré i göteborg 18 april, som den judiska urmordern från helvetet. kan inte bli annat än bra.

Ank sa...

Flickor, ni får inte glömma att titta på Kattis & Company i TV4 Plus ikväll; en underbar Marie Göranzon tillsammans med Marie Richardson och Lena Endre. Jättebra program, om jag får säga det själv.
21.00 var klockslaget.