lördag 13 februari 2010

Barrymania 3.

Den klassiska inledningsscenen i Tjejen som visste för mycket blir sannerligen inte sämre av att veckans gullgosse Barry tar ton. Här snackar vi ledmotiv med stort L.

7 kommentarer:

Kajsa sa...

men chevy är är ändå bäst med den filmen. chevy är bäst med alla filmer han starrar i.

Ank sa...

Men hur snygg är han i den här filmen.... Scenen där han förför Goldie framför brasan på hans båt, är en av de sexigaste filmscener jag vet. Det fullkomligt slår gnistor om dom.

Kajsa sa...

jaaa, det hade jag glömt... den är fantastisk, HAN är fantastisk...

Anonym sa...

Gud, hade glömt vilken effekt den har på mig! Med tjock hals och salta ögon sitter jag med höga tonerna och gastar! Jistanses..ja, det är fan i mig ett ledmotiv det!!
Behöver väl knappast ta upp Barbara Streisand och The way we were igen va?

Sussi

Ank sa...

Varför visar dom aldrig The way we were på tv???
Där snackar vi sannerligen också om ledmotiv med dubbelstort L. Oh, Hubble....!!

Jag tror jag ska starta en liten serie serie med bra ledmotiv på bloggen. Tack för tipset, Sus.

Kajsa sa...

ledmotiv har vi varit inne på tidigare eller hur? eller inte? carly simon, working girl.... rysningar, någon? och klänningen melanie har på sig när hon möter harrison första gången i baren, mörk/grå/svart med glitter/pärlor/smådjävlapaljetter, är bara SÅ. SNYGG. och joan cusack "coffee, thé, me?" jo, det här måste vi ha gått igenom, jag känner att jag har skrivit EXAKT det här för inte så längesedan. herregud, man har redan förvandlats till en sådan där minnesklen åldring som det ses medlidsamt på och himlas med ögonen åt "guuud, det här har hon redan berättat TVÅ gånger".

och jag är inte ens 45 ännu...

Anonym sa...

Åh ÄLSKAR "Working girl"...sometimes i walk around in my underware..that does not make me Madonna"
Ja, de kommer att himlas en hel del åt en..jag hör redan nu hur jag säger "nej nej nej, det är inte orginal, ni skulle se/höra orginalet.....ah!"
Men jag blir 45 om en månad! Gastly!! It´s just gastly!

Sussi