fredag 5 februari 2010

Den stora vitpepparbluffen.

Alltså, det här snacket om att man slipper kräksjuka om man trycker i sig en massa vitpepparkorn, är inte det lite som att tro på näcken?

Tänk va, genast mycket bättre.....

6 kommentarer:

Kajsa sa...

13 korn, inte 12 eller 14 utan 13 vitpepparkorn, sväljes på en och samma gång samtidigt som man står på ett ben, solen går ner i nordöst, tuppen gal och någon dokusåpa-kändis känner sig exploaterad i någon kvällstidning "de SA att de bara skulle filma bakifrån när jag duschade naken, men de LJÖG!". allvarligt talat, ända sedan kidsen gick på dagis och spysjuka infann sig två-tre gånger om året och fröknarna gick mitt i kräkepicentrum med ett under av tålamod och förvånansvärd hälsa och bara sa "vitpepparkorn", sedan dess har jag kört med det och det har funkat.

Ank sa...

Men hur är det möjligt??? Och om det funkar, varför ordineras det inte via Socialstyrelsen eller tvångsmatas av Regeringen?

Det måste ju kosta miljarder varje år att ha halva landet liggandes i konvulsioner. Och detta skulle då kunna avhjälpas av vitpeppar....??? Jag är jävligt tveksam, även om jag självfallet är glad för din skull, Kajsa. Trevlig kräkfri helg.

Kajsa sa...

vitpeppar-schwitpeppar, med god tro och stora skor du vet, eller vad tusan det heter, min man säger att allt är psykiskt så det är säkert det här också, men bara jag slipper spy så spelar det ingen roll.

Att allt är psykiskt var inte riktigt sant för så fort han själv är sjuk så är hederligt gammalt klassiskt, FYSISKT lidande...

Ank sa...

Tron kan förflytta berg, det är så sant som det är skrivet!

Jockeyboy sa...

Det här funkar, det kan jag personligen intyga. Vad som dock inte framgår i diskussionen är att pepparkornen måste tas som stolpiller. Det kan bli lite pilligt - framför allt eftersom man bör ta minst 100 pepparkorn om det ska "ta".
Ett tips är att använda sig av en drygt meterlång trädgårdsslang som man först ansluter till ändtarmsregionen. Därefter tar man pepparkornen i munnen och blåser in dom i ändan.

Ank sa...

Jaaaa, Jockeyboy, vilken bra idé.
Den perfekta mixen av Gröna Lund och porrklubb.