fredag 19 mars 2010

Så ska det verkligen inte låta.

Så ska det låta drog igång ikväll igen. Den femtonde säsongen. Låt det bli den sista, snälla. Det räcker nu.

Under en timme sa Peter Settman "Bra där" och "Bra jobbat" ungefär 450 gånger. Helt enkelt för att han inte kunde komma på något bättre att säga. Säga vad man vill om Peter Harrysson, men han var i alla fall intresserad av musik.

Och både Tjejlaget och Killaget var jätteduktiga på att sjunga i stämmor, men de sjöng bara egna låtar från senaste plattan. Som ett enda långt promotiongig. Vråltrist.

Och så hade de bytt ut Fröken Falks fina teckningar mot otydliga fotografier, vars motiv inte gick att urskilja från tv-fåtöljen.

Lägg ner skiten. Tack för ordet.

Zzzzzzzzzz....

6 kommentarer:

Anonym sa...

Ååååååååååå, tack för det! Jag är ju så ini h-e partisk, men tycker också att de inte gick att urskilja...
Frk Falk :-)

Ank sa...

Det var helt absurt!!! Den sista bilden som skulle föreställa Argentina?? Vad var det? Gick överhuvud taget inte att se vad det föreställde. Det gick uppenbarligen att se i studion, men de glömde visst bort tittarna. Inklippsbilder, någon?? Så himla dumt.

Plus att det nya med bilderna ju är identiskt samma upplägg som med orden, fast med foton istället. Bildrebusarna var ju i alla fall ett eget moment med egna regler.

Anonym sa...

Eller huuur, säg det till Janca!:-(

F.ö: ganska sjukt men ganska jätte 2009 att vi inte ringer varann utan kommunicerar via bloggkommentarsfältet?! DET vore nåt att spana om, frk Sundberg!

Anonym sa...

jag menar nog 2010. Fast det började kanske 2009?

Som för övrigt (igen!) just kommit hem efter att ha jobbat med niklas och gabriel idag, två av dina polers!

Ank sa...

Jag tyckte faktiskt att Gabriel gjorde bra ifrån sig. Och Nicke också, fast nästa gång får han koreografera kören lite. Lite sväng.

Är du utsliten? Körerna såg så fina ut så.

Och ja, det är konstigt att vi kommunicerar via kommentatorsfältet. Bättring på den fronten. Nu bädden. Natti natti och kram

Anonym sa...

utsliten är ordet.
nu ska jag svimma.
kram å gonatt