onsdag 30 september 2009

Strumpor och skor.

Idag är det officiellt. Sommaren är slut. För idag har jag haft riktiga skor och strumpor för första gången sedan i april. Det känns konstigt. Lite skavigt. Men jag vänjer mig väl.

Det är inte längre snack om saken. Höst. Det biter lite i blåsten.

Alldeles nyss var det sommar. Och i morgon är det första oktober. Det funkar det också.

7 kommentarer:

Annelie sa...

Jag skulle också haft riktiga skor om inte någon snott dom i fredags medan jag fick en skönhetsbehandling.

fd team taklökmedlem sa...

men vad är problemet? inte många skosamlingar som är såå top notch!

Kajsa sa...

Top notch, minsann, själv går jag direkt från Birkenstock till mc-boots, känns som om det jag missar nåt väsentligt däremellan.

Ank sa...

Anneli, vad jävligt. Folk snor som korpar, det är inte klokt. Ska inte ens skönhetssalongen få vara fredad zon längre. Vill man vara fin får man uppenbarligen lida pin på ett tråkigt sätt. Så lutheranskt!

Söta taklöken, välkommen tillbaka till vårt lilla gäng! Har du äntligen landat efter sommarkaoset på Hallandsåsen? Min skosamling är verkligen inte top notch längre. Här krävs utrensning och påfyllning.

Kajsa, exakt så känner jag också. Från flippflopp till stövlett på en sekund. Hur gick det till?

Kajsa sa...

Precis, vad hände egentligen och är det verkligen samma sak om ett halvår? Går man direkt från fordrad allväders till spagetthi-strap-sandalett? Tror inte det.

Anonym sa...

Man ställer sig frågan, "to shoe or not to shoe"? Även jag har tagit fram ytterrock och klunsiga skor..finns inte ord för hur mkt jag hatar att det blev kallt och ska bli ännu värre. Vad är meningen? Hur ska man leva för att lättare handskas med mörker och kyla? Flytta är dessvärre enda lösningen tror jag..jag vill gå i remskor och slirviga kjolar..usch vad hemskt det är.

Sussi

Kajsa sa...

Det är bara att bita ihop och gilla dunjackeläget och gå vidare. Och tack någon högre makt att man iaf lever i den delen av världen där det inte dessutom blir helt MÖRKT den kallaste årstiden.