tisdag 1 september 2009

Facebook Rookie No 1.

Många är lite tafatta på Facebook i början, men den här slampan slår väl alla rekord, va?

Detta, mina vänner, tycker jag är sann och äkta humor. Det tycker nog inte Tracy.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Om du såg mig nu när jag sitter och läser och LJUDAR ord som "Lovecave" och vidare i den stilen...chockad är ett alltför svagt ord..vad är det med människor?! Illa nog att skriva så i ett rekommenderat gammeldags, förseglat brev..men att ge sig i kast med FB utan att ha klart för sig vad som är publikt och inte..och att välja ett sånt här ämne..Mållös! Det är vad jag är!

Anonym sa...

Herregud, hon är ju en säkerhetsrisk hela hon! Den sorten ska inte få gå lös och ha kravlösa, spontana kontakter med folk...livsfarligt. Ett döskallemärke på hennes FB är vad som måste till! Hennes mamma och pappa uppskattar nog sin dotters utåtriktade hållning..

Sussi

Kerstin sa...

Ja, och hennes fästman blev säkert också lycklig..

Hugaligen!

Annelie sa...

Jag tipsade också om den häromdan. Man måste hatälska henne liksom. Roligt att hon angett civilstånd som förlovad också.

Och vem sjutton uttrycker sig på det viset??!! "Welcome back to the love-cage-between-my-legs". Inget jag hade gått igång på iallafall.

Ank sa...

Ja, det är helt verkligen helt otroligt. Och som alltid, när det cirkulerar sånt här, så kan man inte låta bli att tänka att det kanske är hittepå. Men skit samma i så fall, det är kul ändå...

Anonym sa...

Väldigt väldigt kul!

/Lilla M