onsdag 27 januari 2010

Men vilken osis va....

Jaha, så skulle man flyga till Åre för en liten minisemester. Och som jag har längtat. Och så länge biljetten har varit bokad.

Och som det snöar och blåser just idag. Och som Östersunds flygplats är stängd. Och så försenade vi kommer att bli. Och sååå vi kanske inte ens kommer i väg idag.

Och sååå sur jag blir.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Och som jag förstår det som just landat med försenat flyg från Göteborg....men inte så mkt det som att George Clooney ju befinner sig just i Östersund i skrivande stund ju! Ett smycke till karl och med humor därtill syns det mig!

Om du skulle springa på honom bland liftar och annat..så kan du väl bara stryka hans kind eller ngt i den stilen (inte skrämma honom)

S

Ank sa...

För mig räcker det med att tänka på att han och jag har befunnit oss på samma lilla flygplats inom samma dygn - om jag nu kommer iväg.

Skulle jag springa in i George Clooney i snön däruppe i Jämtland, skulle jag med troligen göra ett åbäke av mig själv.

Nu sätter jag mig i en taxi till Bromma i tätt snöfall. Håll tummen för att vi kommer iväg.

Kajsa sa...

Tänk Haiti....

Ank sa...

Hahahaha!!!

Kajsa sa...

Att vara på härlig fjällsemester är inget skäl att inte blogga :(, saknar dig. Akta ben och armar. Men jag var i Gbg i helgen och klarar jag de blankistrottoarerna så fixar du nog några svarta pister i Åre.

Såg 7 filmer, varav den som var "sämst" får en stard 3a. Tom Fords regidebut med Colin Firth var bland det bästa jag någonsing sett. Ojojoj....

Ank sa...

Ett skäl till att inte blogga i fjällen är att den s k uppkopplingen saknas. Eller ok, jag erkänner - jag lämnade datorn hemma.
Kalla mig gärna crazy.

Vad spännnade med Tom Fords regidebut. Har hört från flera håll att filmen ska vara fantastisk. En aning otippat, om man får vara lite fördomsfull. Vad har man egentligen väntat sig av en kläddesigner?

För övrigt tycker jag han är en riktig hunk. Så himla typiskt att en sån pralin inte gillar tjejer va....