lördag 2 januari 2010

Om och om och om igen. Och igen.

"Ring så spelar vi" nu på lördagmorgonen. En kvinna missar en jätteenkel fråga, men det gör ingenting alls för det är så roligt att komma fram! Och som plåster på såren får hon ju önska en låt också, för guds skull.

Och hon har trehundratriljoner låtar att välja mellan, men hon vet minsann vad hon vill höra i radion nu när hon fått komma fram och önska alldeles själv. Hon vill höra "Du är min man" med Helene Sjöholm!

En låt som har legat mer än ett halvt decennium på Svensktoppen och ä n t l i g e n åkte ut från listan häromsistens, just när jag började tro att det var någon som drev med oss på riktigt!? Som har spelats sönder och samman, på längden och tvären, dagligen och stundligen. Som har dragit över landet som en jävla farsot i åratal. Som står en upp i halsen.

Den vill hon höra, för "den är ju så bra...."

Här har vi uppenbarligen att göra med någon som har kört fast rätt rejält. En person med stora problem. Finns det avgiftningskliniker för sådana som trygghetsknarkar musik?

6 kommentarer:

Johanna sa...

Hahahahahahaha!!! Väldigt roligt!

Ank sa...

Äsch..... tack...

Anonym sa...

Hahahaha, ja den vill man ju gärna få tillfälle att höra ånyo! Särskilt som CD:s är så dyrt numera...fan vad skumt..ja, mest kul att komma fram..skitsamma vad som sägs efter det att man "kommit fram"..
Människor är mkt märkliga..skulle vilja se medarbetares miner vid tillfället!

Sussi

Jockeyboy sa...

Det är nåt väldigt skumt med den låten - det har jag tyckt sen jag hörde den första gången. Ser man
till vilka som skrit och medverkat i vad som låter som en typisk parodi på framgångsrik svensktoppsmusik, så måste man dra slutsatsen att det faktiskt är det också. Men det kan man ju inte erkänna när det väl blivit en dunderhit.

Ank sa...

Precis som "Jag mötte Lassie". Samma upphovsman, märk väl.

Anonym sa...

Samma kille som skrev I have a dream, Chiquitita, King Kong Song m fl epokgörande musikaliska mästerverk. Och där svämmar det inte över av självironi, vill jag hävda. :-)

God fortsättning!

Vimsan