lördag 29 augusti 2009

Jag är ett vanedjur.

De har gjort om min morgontidning. Jag tycker inte om det. Bland annat har bröllopsannonserna hamnat före Sporten. Innan var det tvärtom. Och så har de flyttat på Sudokurutorna på baksidan av Kulturdelen, så att man inte längre kan lösa dem med tidningen dubbelvikt.

Nej, jag tycker inte om det. Jag protesterar. Men tyst.

För jag kanske vänjer mig. Eller inte...

3 kommentarer:

Annelie sa...

Jag håller med. Allt ska vara som det alltid har varit. I allt.

Jockeyboy sa...

Omgörningar av morgontidningar är bland det svåraste som finns. De måste smygas på läsarna - knappt noteras. Annars blir det bara ett jävla liv - och nån feg chefredaktör backar under tryck från annonsavdelningen.
Beträffande Svenskan tycker jag att man kan lägga ner den nu. Jag älskade den förut - men SvD har så länge jag minns hängt på gärsgårn. Finns det egentligen nån framtid för något som hela tiden riskerar att försvinna helt abrupt? Jag skulle aldrig göra mig beroende av en sådan produkt. Det är kanske Svenskans stora problem? Journalistiskt är den ju ofta kanon, faktiskt.

Ank sa...

Är den inte väldigt lik DN nu, efter omgörningen? Och det känns ju bara som jävligt dåligt självförtroende, eftersom jag tycker mig ha fattat att tidningen seglar i medvind och borde ha mycket mer ryggrad och inte hålla på o apa efter konkurrenten. Nej, jag vet inte jag.....