fredag 14 augusti 2009

Amanda. Tjejen hela dan.

Får jag lov att presentera nästa lilla virrhjärna. Jag bildar nu pakt med andra allvarligt bekymrade vuxna. Det här fenomenet är faktiskt inte roligt alls, även om första impulsen är att garva så att man ramlar omkull i en liten hög på golvet.

Vad ska det bli av de här små gässen, efter det att de blivit underkända i plugget och våldtagna av nåt slemmo som säger sig vilja ge dem ett modellkontrakt?

Notera gärna mamsens idoga vispande i bakgrunden. Vankas det kanske fläskpannkaka?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det får inte vara på riktigt. Jag vägrar tro.
Falcon

Anonym sa...

Jag är rädd för att det är det...såg flera av samma art med just den här personen...mkt roligt att Ank noterade vispningen som är febril i bakgrunden..ja, Fläskpannkaka eller kanske en hederlig skånsk Spättekaka?! Jävla massa ägg som ska vispas upp..och Amandas mamma kände sig manad..som sagt..vad ska det bli? Vilka ska bli läkare, lärare och advokater?! Alla kan ju inte vara med i TV..hårresande är vad det är!! Pyramidalt dålig fostran även.

Anonym sa...

Allvarligt, borde inte hennes mamma bli väldigt oroad när dottern har Paris Hilton som största förebild? Mamma borde dessutom lära sin dotter att inte försöka prata med tuggummi i munnen. Det underlättar inte direkt när hon ska försöka uttrycka sig.

Lilla M

Annelie sa...

Scary shit.