onsdag 12 augusti 2009

Det är de små, små detaljerna som gör´et.

Tänk att en enda liten bokstav kan göra så himla stor skillnad.

Inget att ställa spriten i.

Inget att lägga bäbisar i.

10 kommentarer:

Johanna sa...

Oj, förlåt Ank! Jag är så virrig så jag trodde jag var inne på Sussis blogg...

Ank sa...

Men inte behöver du be om ursäkt för att du är inne och virrar på min blogg heller! Du är så välkommen så.

Anonym sa...

Hahahaha, så sant. Det ser skit-obekvämt ut när man ser små bebisar rulla runt bland Bols Genever och Smirnoff-pavor..inte alls bra start i livet..och som sagt, ingen vidare comfort (southern..)och vice versa..flaskorna bara drösar runt i den andra varianten..nä, rätt sak på rätt plats.
S

Johanna sa...

Haha Ank, men det roliga är att min första kommentar tydligen inte publicerats, den som jag riktade till Sussi.. Bara ursäkten för den första kommentaren, vilket känns ännu virrigare... jaja... Du får se det som att du är den bloggrutinerade helt enkelt mde ordning på grejerna och vi andra noviser...

Anonym sa...

Johanna! Är det här du är! Jag ska finna dig var du än försöker gömma dig..hos Ank i det här fallet..
S

Ank sa...

Men flickor.... Inte ska ni hållas här som två yra höns och leta efter varandra. Ses istället om en halvtimme på Sturehofs uteservering och beställ in ett godnatt-glas rosé. Och tala IRL. Jag kanske hänger på. Eller så går jag och drar nåt gammalt över mig.

Ja, det gör jag tammetusan. Nattinatti.

Anonym sa...

God idé. Men vi vill ha dig med nästa gång. En trojka. Som bara sitter och är överens i ett kör. Trevligt. Godnatt!

Johanna sa...

Roligt att du kommit på våra två ställen vi hänger på, här och på Sturehof alltså! Jag tycker vi skålar i rosé tillsammans nästa gång. God natt även från mig!

Ank sa...

Ja, tänk att vi är så himla överens hela tiden. Jag äääälskar det, är så trött på att argumentera och agitera och försöka övertyga. Minsta motståndets lag, människor som tycker som jag och inget huzzle. Sån är jag nu för tiden. SNART vänder vi upp och ner på en back rosé tillsammans.

Anonym sa...

Då är vi rätt sällskap för dig!! Vi vill ogärna bli emotsagda i olika spörsmål..heller inte ständigt påpeka det felaktiga i mångt och mycket..så vi kan sitta och hålla med varandra och kanske kan vi enas om ngt alldeles nytt!!?! Ja, det hela låter som en dröm tycker jag!
S