tisdag 18 augusti 2009

Inget annat än en simpel mördare.

Jag hoppas han ruttnar bort i fängelset.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hahaha, så roligt att en liten barnmun släpper ifrån sig meningar som "i shot a man in Reno, just to watch him die.." och "i knew i had it comin´"...dock är jag osäker på två saker här.
1.Är det en pojke eller är det en flicka???
2. Är det inte en spännande/alternativ tonart både här och där? (så pass att man kan missa vilken låt det är all together mot slutet..)
3. Vad är det Amerikaner får med sig vid födsel som gör att alla bara självklart uppträder utan minsta (syns det mig)dubie?
Mkt roligt!!!

Ank sa...

Nog trodde jag att det var en liten tös, tills jag såg att det stod att det var en pöjk. På sätt och vis ännu roligare om det vore en tjej, men oavsett vilket - visst är han/hon bedåååååårande. Med sina små konstpauser, där det sväljs och hämtas andan och så på´n igen, texten sitter som ett smäck....

Sussi sa...

Ja, inget snack om att den lille har gjort läxan! Inte ett ordsnubbel så långt örat når. Utmärkt litet scendjur det där.

Är det bara jag eller rivstartade mitt jobb? Allas jobb?

Ank sa...

Nej, det är inte bara du. Rena rama chockstarten blev det på jobbet. Från noll till hundra på en nanosekund. Och vips var sommarkänslan som bortblåst.

Ett sista ord om den lille Johnny Cash-kopian: Det är väldigt rart att se hans trummande lilla vänsterben och det envetna knäppandet på Brio-gitarren.

Sussi sa...

Och en sådan märklig egen takt han trummar upp med sitt lilla ben! Som om det benet kompar en helt annan låt/artist! Vanvettigt gullig!