torsdag 22 januari 2009

Andra dagen på jobbet.

Idag har BO bestämt att Guantanamo ska stängas och undertecknat en ny lag som förbjuder tortyr vid förhör med krigsfångar.

Få se, vad har jag gjort på jobbet idag? Hmmm, låt mig tänka... Jag åt sushi till lunch, det vet jag bestämt... sen... Vänta... Nej, det var väl det hela.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Att stänga ETT fängelse är väl inte mycket att skryta över. Den svenska socialdemokratin monterade ner hela psykvården på några år - och den nuvarande är på väg att göra samma sak med sjukvården. Där kan man tala om handlingskraft.
Hoppas för övrigt att din arbetsgivare inte läser den här bloggen!

Anonym sa...

Nää Annika. Det var roligt första gången. Nu börjar det kännas riktigt jobbigt.
Försöker du säga oss att din vardag inte är lika allmännyttig som USA´s presidents?
Och vad värre är - försöker du få Mig att känna att mina brödtexter, framför allt det finstilta, inte ger eko över världen eller avtryck i historien över huvudtaget? Det krävs allt en rejäl sushi till lunch för mig också om jag ska kunna smälta det.

Ank sa...

Jag försöker bara säga att det var rackarns vad han satte fart, han Obama. Och att jag inte gjorde det.
Inga jämförelser i övrigt.

För alla jobb är lika viktiga; baksidestexter på ett cornflakes-paket eller programmet "Semestersvenskar" behövs lika mycket som en stark ledare i USA. Låssvi´rå...

Anonym sa...

Ja nu när du säger det så känns det ju som om jag skapat nån slags storm i ett vattenglas, hönan av fjädern, köttberg av gen. Det är klart att vi alla drar vårt strå till stacken. Det här inlägget, självständighetsförklaringar... same same.