onsdag 29 oktober 2008

Otillbörligt roligt.

Den här Renault-reklamen älskar jag. Antagligen borde den förbjudas för att den påstår sådant som inte är sant och misskrediterar konkurrenterna på ett otillbörligt vis, eller nåt... men gud vad jag struntar i det.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Nu måste vi ta och diskutera vad som har hänt med cityakuten. Varje avsnitt får mig att STORBÖLA. För en sekunds sen visades en trailer inför måndagens avsnitt. Vad tror du händer? Jag bryter samman i toksnyftningar. Ska det vara så att man förvandlas till nervvrak när man bara vill få lite kvalitativ underhållning? Å nej, jag är inte gravid.

Ank sa...

Cityakuten har alltid fått mig att storgråta. När dr Greene dog var jag helt otröstlig och hulkgrät i flera timmar efteråt. Nu har jag sett på trailers att det verkar som om Neela kommer att stryka med. Men jag vet inte, det kanske bara är en dimridå.

Anonym sa...

Oh jag minns det där. Den sorgen. De aldrig sinande tårarna som fick det här - www.youtube.com/watch?v=jF-0XWmpwTs&feature=related - att framstå som en vrickad fot. Eller lite gråt över spilld mjölk.
Det forslades långtradare med pappersnäsdukar till Kungsholmen den tragiska veckan.
Tänk inte på det igen Ank! Du vet hur det slutar...

Volare!
Lasse L

Ank sa...

Lasse!
Åh, vilka fantastiska bilder du länkade. En armé av förkrossade Kalle Anka-kragar. Han måste verkligen ha varit en toppenkille, han Kim.
Men som du säger, deras sorg går inte att jämföra med den vanmakt och djupa djupa sorg som vi upplevde på Kungsholmen den där tragiska måndagkvällen. Jag gråter när jag skriver det här.