tisdag 2 juni 2009

Inget nytt under solen.

Kom just hem från landet och insåg att jag inte tittat mig i en spegel på tre dagar. Men ingen ko på isen, jag var mig lik.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Och på mitt enkelrum är det så ensamt och tyst att jag måste spegla mig för att försäkra mig om att jag finns..och jag finns. Jag ser också ut ungefär som jag brukar men med en onödigt röd panna idag. Fan vad jag älskar sol! Och ensamhet.

S

Ank sa...

Enkelrum, tar jag för givet! Fy fan, vad härligt att ligga där och glassa vid poolen. Har aldrig varit på Portixol, men har hajat att det är det perfekta stället att ligga och sippa drinkar och vara Mirja Sachs-elegant på.

Ta en longdrink för mig också. I Stockholm njuter vi av ösregn, blåst och 10 plus.

Anonym sa...

Ska bli! Ikväll har vi varit på en krog som skulle visa sig ägas av peter Axelsson, minns du honom från förr? Kunde med fördel dyka upp i Hawaiiskjorta, skinnbyxor och pannband på det tidiga 80-talet. Alltid solbränd och för en speciell sorts kvinnor ansågs han vara snygg!! (nagelskulptriser, frisörskor och så) Hovmästare var Emilio Ingrosso(!?)och detta kan man tala länge om men..det var ett fantastiskt ställe! Mkt fint. Portixol är utmärkt på alla sätt även om det är några väldigt små barn här denna gång..som tycker om att skrika..men jag ligger i min tågkupé och inget biter på mig!!
S