måndag 30 november 2009

Smörsmak 3.

I min jakt på det lättsmälta pompösa smöret från förr har jag kommit fram till den här gamla godingen. En helt obegriplig video, men troligen himla coola effekter för att vara mitten på åttiotalet.

Och sångaren skulle lätt kunna vinna VM i Brist på Utstålning och Uttryck, om den sportgrenen fanns. Och så bär han och resten av bandet varsitt murmeldjur på huvudet. Jättekonstigt. Men bra är det.

6 kommentarer:

Jockeyboy sa...

Respekterar ju till fullo din ambition att sprida bra kass musik - jag har själv suttit i en bil för 15-16 år sedan och brustit ut i gråt till " It started with a kiss" med Hot Chocolate - så jag förstår hur du tänker, som det heter nuförtiden.Vi dock tipsa om den här uppiggaren som jag ramlade över tidigare i dag. Enjoy!
http://www.youtube.com/watch?v=c2cQ47VVzU0

Jockeyboy sa...

Blev lite i gasen när jag lyssnade så jag tipsar om en till när jag ändå är igång.
http://www.youtube.com/watch?v=XvrAce0fK4Q

Ank sa...

Oh, två ALLDELES för bra låtar för att klassas som bra kass musik.
Eller kanske inte, förresten.

Förra året lade jag faktiskt upp en annan Honey Cone-låt här på bloggen; One monkey don´t stop no show. Jävulskt bra låt, hysterisk video. Men den har de tagit bort från YouTube, så så var det med det....

Jockeyboy sa...

Förlåt, jag menar inte alls att Showstoppers och Honey Cone är dåliga. Tvärtom! Jag tipsade om dom eftersom jag tycker att det behövs lite fartig musik då och då för att väga upp det smöriga.För att göra det smetiga än mer njutbart.

helena sa...

"Brist på utstråling"?? Han fullkomligt strålar ju likgiltighet! Men, vänta nu, vad ser jag? VId pass 3:51 börjar han visst stampa takten en aning. Go, REO Speedwagon Go!

Ank sa...

Ja, där nånstans börjar det hända grejor, jädrar vad det rycker i murmeldjuret!!

Undrar förresten vad REO står för?
Rejält Egensinnig Ondulering?