onsdag 14 april 2010

Ociviliserat folk.

I morgon har jag ett möte med en person kl. 08.30.

Jag anser att människor som sammankallar till möte före halv tio bör brinna i helvetet. Varken mer eller mindre.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Avskyvärt. Jag håller förstås och går ännu längre..jag kommer på mig själv med att bli irriterad på kunder som överhuvudtaget ringer före 10.00 och är det sent på fredagen (dvs runt 16.00)blir jag irriterad över det...det är liksom aldrig en bra tidpunkt egentligen..möjligen mitt i veckan vid 14.00..då känns det rätt.
Ska man behöva ta möten och samtal alla dessa jävla tider på dygnet? Kan man inte bara få jobba lite i det tysta och lugna? Va?

Ank sa...

Word, baby!!!!!! Kan man inte bara få jobba lite i det tysta och lugna?

Anonym sa...

Hallo din lilla bortskämda järpehatare, om jag inte är på arb. 8.15 havererar halva sverige, så är det i skolan, gud vilket trist inlägg, godnatt frånSteenen

Jockeyboy sa...

Jag anser att människor som sammankallar till möten på jobbet överhuvudtaget ska brinna i helvetet i eviga tider efter att först ha simmat i en oändlig ocean av diarré under miljoners år efter att ha slutat sina mötessammankallande jobb en bra bit under mellanchefsnivå och fått gå utan avtalspension, men med hänvisning till arbetsbrist. Med mera, med mera. Och så hoppas jag att dom äter ruttna räkor på nån firmafest också så att dom skiter på sig på tunnelbanan hem.
Det är vad jag hoppas och anser i all enkelhet.

Anonym sa...

Jockeyboy rules!! Folk ska helt enkelt ge fan i att kalla till löjliga möten och tro att de har ngt viktigt att gå igenom..Bra!

Sussi