fredag 1 mars 2013

Grannarna från helvetet, del 2.

Jag har en ny teori om mina grannar under. Inte nog med att de somnar runt kl 22, går upp i svinottan och parkerar sina leriga stövlar i trapphuset. De ställer även ut soporna utanför dörren på kvällen och på helgerna spelar de dragspel. Jo, du läste rätt! Sprittande toner från Livet i Finnskogarna och Drömmen om Elin letar sig upp till min enkla boning. Och detta, märk väl, har jag ingenting emot. Tvärtom.

Med dessa för nedre Kungsholmen synnerligen ovanliga vanor, drar jag nu slutsatsen att de inte jobbar med media som alla andra som bor här. Nej, jag har mina aningar, jag är ju trots allt från vischan själv... De måste helt enkelt vara mjölkbönder!

Symptomen är tydliga: Upp i ottan för att kossorna ska få sitt, stövla runt i leran och komma hem och spela dragspel i huckle. Saken är kristallklar, man känner väl igen mjölkbönder när man ser dom.

Mjölkbönder som inte låter mig bada på kvällarna.

"Korna har i alla fall vett att inte bada mitt i natten..."

1 kommentar:

Anonym sa...

Gud vilka löjliga grannar! Om man är så nogräknad får man lov att bo på landet med kilometer av Ko-hagar mellan gårdarna..själv både badar jag och drar igång tvättmaskinen mitt i natten! Jag är förvånad över att ingen sagt till på skarpen än..själv ringde jag polisen häromnatten då ngn vansinnig människa fått för sig att man kan spela trummor när man bor i stan, i ett hyreshus!?! Tur är att jag inte kan avgöra var trumbreaksen kommer ifrån för då hade jag fan ta mig gått dig och gjort mig skyldig till first degree murder!!
TRUMMOR!?! Oacceptabelt!
S som i såklart!